Mooi werk!

Nieuws

Stapels rapporten, data waar moeilijk lijn in valt te ontdekken, onzekere circulaires vanuit het Rijk. Betrek daarbij financiƫle tekorten en bijbehorende politieke druk en het is duidelijk dat er forse opgaven lagen in 2020 bij veel gemeenten.

Voor bestuurders en politici in het maken van keuzes, voor ambtenaren om de gekozen richting optimaal te implementeren.

Enthousiast word ik van het omzetten van complexe materie naar een optimale praktijk. En dat samen met een team energieke collega’s. Het afgelopen jaar hebben we prachtige opdrachten uitgevoerd.

Arrien als directeur sociaal domein voor de gemeente Lelystad en als interim manager voor de gemeente Sudwest Fryslan. Als projectleider voor de partners in het netwerk Samen055 in gemeente Apeldoorn, als procesbegeleider voor de OWO-gemeenten (Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf) en voor de jeugdzorgpartners in regio Arnhem als dagvoorzitter.

Herman werkte als directeur voor Kasteel Amerongen en huis Doorn en als bestuurslid van de Zuidelijke rekenkamer.

We zien enorme veerkracht hoe de publieke sector zich door de huidige crisis loodst. We blijven daaraan bijdragen en zien uit naar een 2021 met samen hard blijven werken, veel samenzijn en stevige knuffels šŸ˜‰

Fijne feestdagen voor jou en je geliefden!

Plaats een reactie