Kom jij Sietsma & Sietsma versterken als interim-projectmanager?

Nieuws

Wie zijn wij?

Sietsma & Sietsma is een managementadviesbureau dat is opgericht door Herman en Arrien Sietsma. Arrien, directeur van het bureau, was tot 2014 hoofd van de Interimpool gemeente Arnhem, een team met project- en interim-managers. In 2014 startte hij Sietsma & Sietsma en voerde sindsdien tientallen opgaven uit als interim- en projectmanager, vooral voor gemeenten. Herman Sietsma is verbonden als associated partner. Herman was algemeen directeur van onder andere de Provincie Utrecht. De afgelopen jaren adviseert hij overheden en is hij directeur van kasteel Amerongen en Huis Doorn. Herman helpt Sietsma & Sietsma bij complexe inhoudelijke vraagstukken waar de managers tegenaan lopen en bij de ontwikkeling van het bureau.

Wie zoeken wij?

We zoeken een interim-projectmanager inzetbaar in het sociaal domein of in bedrijfsvoering. Je bent vooral een goede manager, je hebt affiniteit met de inhoud maar je bent niet de deskundige. Je neemt natuurlijkerwijs leiding omdat je relationeel vaardig bent en helpt goede oplossingen te bedenken of het proces goed te begeleiden. Je wordt ingezet op complexe managementopgaven binnen de lokale overheid, veelal dichtbij college en raad. Je bent verantwoordelijk voor verwerving van je eigen opdrachten, wij ondersteunen en adviseren. Je komt full-time (36 tot 40 uur per week) bij ons werken.

Wie ben jij? Je bent:

Je past als mens goed bij Sietsma & Sietsma als je je herkent in: Snel, succesvol, resultaatgericht, je werk erg serieus nemen en jezelf soms wat minder, complexe zaken terugbrengen tot de kern en simpel maken. Wat bieden we jou? Je komt te werken bij een jong en modern management- en adviesbureau.

We investeren in persoonlijke ontwikkeling. We komen maandelijks bij elkaar rond een inhoudelijk thema of we laten ons inspireren door een gast met een verhaal. Je krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht aan te laten sluiten op je wensen. Bovendien investeren we in teamontwikkeling door samen het leven te vieren als we daar zin in hebben. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en competenties, en indicatief € 5.000 per maand en afhankelijk van je ervaring en competenties.

Reageren?

Stuur je reactie en cv uiterlijk donderdag 27 juni naar info@sietsmaensietsma.nl Selectiegesprekken vinden ‘s avonds plaats in de week van 1 juli. Acquisitie n.a.v. dit bericht stellen we niet op prijs.